billede på lærred

Stilfuld indretning af stuen med billeder

Stilfuld indretning af stuen med billeder

Som så mange andre, der har været på storbyferier, så har jeg taget billeder ud over byernes skylines. Alt fra gamle latinerkvarterer rundt om i Europa til glas og stål i USA. Det er blandt de billeder, der betyder mest for mig, for det viser en hel by i alt slags vejr, på alle årstider og med al dens historie på én gang.

Det var de billeder, jeg ville have op på væggen

Jeg syntes, det kunne se helt fantastisk ud med mine billeder af alle de byer, jeg havde besøgt, på væggene i begge stuer. Det ville vise og minde mig om alle de ferier, jeg havde været på, og samtidig ville det give et anderledes liv i begge rum.

Der er ingen grund til at have de samme billeder på væggene som alle andre, og jeg foretrækker bestemt mine egne over dem, der er lavet til turisterne, selvom motivet er det samme.

Derfor var jeg på jagt efter et sted, der kunne printe dem i en større målestok, så de kunne komme i rammer rundt omkring. I min søgen faldt jeg over https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, hvor jeg kunne få noget, der var bedre. Det var muligheden for at få alle mine billeder på et lærred i stedet.

Ingen brug for rammer her

Billederne bliver trykt på et lærred, der så spændes på en træramme. Smukt at se på og nemt at hænge op. Jeg var ikke i tvivl om kvaliteten, for jeg kunne frit returnere billederne, hvis jeg ikke var tilfreds, uagtet at det var mine egne, personlige billeder.

Det viser, at de kan deres kram, og det resultat, de sendte til mig, beviste bare den påstand til fulde. Smukke og udtryksfulde billeder, hvor det ikke er til at se, at det er mine, der bare er blevet forstørret op og sat på en ramme. De er smukke, og de pynter.