Rieker

Sandaler, der er til at bo i

Sandaler, der er til at bo i

Jeg har det nok som de fleste, for om sommeren, når det bliver rigtig varmt, så har mine fødder det med at hæve op. Det betyder, at sko og sandaler begynder at gnave, det giver ømme fødder, og det giver vabler. Det er rigtig ubehageligt, og det tror jeg, de fleste kan skrive under på. At finde nogle sandaler, der er til at have på, det er en drøm for mig.

Lige så gode som skoene

Jeg har købt flere par Rieker-sko på nettet, og jeg er mere end bare glad for dem. Det er et fantastisk mærke, og både deres sko og støvler er behagelige at bruge, samtidig med at de er rigtig pæne.

Derfor tænkte jeg, at når de var så gode, så måtte deres sandaler være lige sådan. Jeg fandt nogle, der var rigtig pæne, og jeg besluttede mig derfor straks for at bestille dem. Det samme sted, som jeg i øvrigt handler, for jeg er meget tilfreds med deres priser, deres service og deres levering. Jeg blev lige så glad for denne bestilling.

Da det ikke just er vejr til sandaler i Danmark lige for tiden, så er det godt, at jeg kunne teste dem på min kommende ferie sydpå sammen med mine kjoler og nederdele. Som forventet kom de på få dage, og som forventet passede de mig helt perfekt.

Lækre, flotte og behagelige

Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg køber sandaler her. Ligesom alt andet fra dette mærke, så er de perfekte. Der er ingenting, der trykker på varme tæer, og ingen vabler. Heller ikke selvom jeg ikke fik dem gået til, inden jeg tog på ferie.

Jeg skal finde et par stykker til, for det er rart at have noget at skifte mellem. Gerne nogle i andre farver, så det står godt til min garderobe.