tyverisikring

Pas på det, som betyder noget

Pas på det, som betyder noget

Som tiderne er i dag, så skal der meget til at passe på hjemmet og forretningerne, og der er nu mere end nogensinde før brug for gode låse og sikringer af døre og vinduer mod dem, som kommer som ubudne gæster om natten. Jeg var ude for, at der kom ubudne gæster, og som politiet sagde, så var det bedste, man kunne gøre, at sikre, at det var for svært at komme hurtigt ind og ud, for så ville tyven ikke vælge det hus.

Forbedret sikkerhed

Derfor så satte jeg i gang med at finde nogle gode låse til døre og vinduer, som kunne holde både Kasper, Jesper og Jonathan ude af mit firma.

Jeg havde dog ikke lige set, at det var et marked, hvor der så mange udbydere, og jeg havde bestemt ikke forestillet mig, at priserne ville være så astronomiske, som nogle af dem viste sig at være.

Jeg er dog så heldig, at en af forældrene fra min drengs fodboldhold havde handlet på hjemmesiden thoms-laase.dk. De havde nemlig haft indbrud derhjemme, og nu skulle de have nye låse på alt.

Effektiv tyverisikring

Jeg gik ind på hjemmesiden, da jeg kom hjem, og jeg kunne med det samme konstatere, at priserne var noget lavere end det, jeg havde set andre steder..

Jeg ringede til kundeservice for at høre, hvad de mente ville være det mest hensigtsmæssige, og jeg må indrømme, at det var dejligt at snakke med nogen, som ikke kun havde mersalg for øje, men som lyttede og vejledte mig fornuftigt og roligt.

Jeg var ikke længere i tvivl, og jeg placerede samme aften en ordre. Det gik hurtigt med at bestille, og så skulle vi bare vente. Men det gik så også hurtigt med levering, for allerede ugen efter kom det, som jeg havde bestilt, og så skulle jeg bare have det installeret, noget som jeg vidste ville gå let.