Rieker

Pæne sko til hverdagen

Pæne sko til hverdagen

Jeg har et lille skab på arbejdet, hvor jeg kan have lidt småting, og en af de ting, der skal i det skab, er et par pæne sko. Har det været regnvejr eller koldt, så er det rart at kunne skifte til noget andet, men det er samtidig rart at have noget, der er pænt, og som passer til det hele uanset vejret udenfor og årstiden. Selvom det er et helt almindeligt kontor, så sidder jeg ikke bare foran computeren. Der er hele tiden en masse gang frem og tilbage til andre kolleger, møder og meget andet. Så det skal også være et par rigtig gode og behagelige sko i en god kvalitet.

Pæne, neutrale og gode at gå i

Jeg foretrækker sko i en god kvalitet. Det er for mig en luksus af de helt store, og jeg er begyndt at finde dem alle sammen online. Det er god kvalitet, og der er rigtig mange pæne sko, som jeg ikke altid kan finde i forretninger i nærheden af, hvor jeg bor. Jeg kan kun anbefale https://tondersko.dk/, hvor udvalget er det bedste, jeg har set, og hvor der er alle de lækre mærker. Det er ikke muligt ikke at finde noget hos dem, og derfor vender jeg altid tilbage.

Med hurtig levering

Med sko får jeg det lidt som et lille barn før juleaften. Det må gerne gå stærkt med at få åbnet pakken og i dette tilfælde komme ned i de nye sko. Jeg ved, at de altid afsender rigtig hurtigt, så der går ikke mange dage, før jeg har nye sko på. Det var også tilfældet med de sorte med lidt hæl, som jeg nu bruger på arbejdet. Det er sko, der er gode hele dagen lang, og samtidig synes jeg, at jeg hver eneste dag ligner en million, og det skader heller ikke.