kabinekuffert

Oplev fordelene ved at rejse med kabinekuffert

Oplev fordelene ved at rejse med kabinekuffert

Udover de store flyture til oversøiske kontinenter, er en anden type rejse i disse dage også i høj kurs: de mindre get-aways og weekendture. Hvis du drømmer at tage en smuttur til Paris, London eller Rom eller ofte besøger andre europæiske hovedsæder, er det ikke nødvendigt med den store kuffert.

Derimod kan du nøjes med en mindre kabinekuffert, der overholder flyselskabernes regler for håndbagage. Denne guide introducerer dig til den specialdesignede håndbagage – og hjælper dig til at afgøre om en kabinekuffert er den rette investering for dig. 

Nemt, billigt, praktisk

Kabinekufferten er kommet til i takt med, at flere og flere rejser korte ruter i små perioder – og derfor ikke har brug for at pakke til flere uger, men stadig har brug for plads til mere i tasken end blot sin computer.

Kufferten er et fortræffeligt valg til dig, der skal blive et par nætter på din destination og derfor gerne vil medbringe toiletsager, et par sæt tøj og en håndfuld private ejendele. Det smarte ved en sådan kuffert er, at den kan medbringes på flyet. Så selvom du medbringer mere end blot et magasin til flyveren, så har du stadig plads til den i bagageboksen i kabinen.

At du selv bærer kufferten resulterer i, at du sparer tiden, der går med at tjekke bagage ind ligesom du ikke skal vente ved kuffertkarrussellen, når du er landet. Rejsen bliver således mindre kompliceret, mens den også bliver billigere, når du ikke skal betale for checked-in bagage. 

Populært valg for de rejseglade

Den mindre kabinekuffert er et oplagt køb for den rejsende, der ofte begiver sig ud på mindre ture. Har du brug for at medbringe mere på turen, bliver en kabinekuffert overflødig og en større rejsetaske eller kuffert nødvendig. Således er kabinekufferten en lettende investering for forretningsfolk eller de, der rejser på weekendture og mindre ferier.