Ølbrygning

øl i sommerheden

øl i sommerheden

Der har nærmest været kø ved lågen for at komme ind og få en kold øl med husets brygmester denne sommer, for heden har hærget i over 3 måneder og alt undtagen ganerne på jernbane alle har været tørt som gobiørkenen.

Så er det godt at gamle pedersen begyndte at brygge øl for et par år siden og siden har udvidet sortimentet med fler eforskellige slags søl og altid har mindst 5 bryganlæg stående med frisk bryg til modige mænd og kvinder.

da jeg startede med at skulle brygge øl efter jeg blev pensioneret, så fik jeg anbefalet at handle et bestemt sted til alle de produkter som jeg skal bruge og jeg har siden handlet alt det som jeg bruger hos dem, for de har været det faste fundament som jeg har til min ølbrygning.

Fra første gang jeg snakkede med deres kundeservice til sidste jeg bestilte krydderier til min mørke juleøl, har de leveret alt både råvarer og remedier samt bryganlæg i en kvalitet som jeg ikke har set hos nogle af de andre leverandører.

at jeg 5 år i træk nu har vundet årets bedste øl o oddsherred taler for dig selv, måske er jeg en dygtig brygmester, men uden de gode råvarer og den viden som de gerne deler ud af fra kundeservice eller på den blog som de administrerer.

Jeg har selvølgelig kigget hos andre leverandører, men enten er de dyrere, eller også er det de sælger produkter som jeg ved ikke kan måle sig med det jeg ellers køber i kvalitet.

jeg ved en ting med sikkerhed, så længe de kan levere den kvalitet dde gør nu og samtidig give den service de gør til så god en pris, så er jeg deres faste kunde og så hjælper det jo også på det at de er med til at sikre jeg brygger en rigtig god øl-