akustik billeder

Lidt klassisk stil

Lidt klassisk stil

Der er sikkert mange måder at skabe ro på en arbejdsplads, men jeg bryder mig ikke om de løsninger, hvor der er indført tvungen stilletid, og hvor kollegaer ikke har mulighed for at snakke om deres arbejde henover bordene. Det begrænser, og det er ikke altid, at en opgave kan vente, til der ikke længere er stilletid. Det gælder om at gribe nuet, men samtidig om at skabe nogle vilkår, som alle kan leve med. Jeg vil samtidig gerne have en løsning, der er pæn at se på. Så for mig er de der halvvægge, der kan sættes op rundt omkring heller ikke en mulighed. Det gør alting for lukket, og det kvæler kreativiteten.

Kunst på væggene – der dæmper lyden

For mig er det den eneste løsning, der er til det at holde et niveau, hvor alle kan være med. De fleste vil gerne have noget pænt at se på, og derfor har jeg fået fremstillet en masse akustik billeder, der hænger på vores vægge. Jeg har valgt nogle naturlige toner til billederne, for det skaber ro på samme måde som billederne selv.

Det skal nemlig være noget, der er behageligt at se på. Vi er mange mennesker, og ikke alle er til den samme type af kunst. Det er desuden ret store billeder, så derfor var det vigtigt for mig, at de så meget som muligt signalerede noget rolig og behageligt. Dage kan nemt blive hektiske, så for meget farve på væggene bliver for meget af det gode for mig.

Billederne selv er da også faldet i god jord, men deres effekt endnu mere. Der er en meget stor forskel, og den mærkes meget tydeligt. Kommer du udefra vil du ikke tænke over det, andet end der ikke er så meget larm. Men for dem, der kendte niveauet før, de mærker det så meget i hverdagen.