Lydbøger

Hvad kan du lave på flyveturen?

Hvis du gerne vil ud at rejse, kan du næsten ikke undgå at skulle ud at flyve – uanset om du kan lide det eller ej. Der er meget forskel på længden af flyveturene og på de forskellige fly, derfor er det også forskelligt, hvor meget du kan nå at kede dig på sådan en tur, og hvor mange muligheder for underholdning du har. Du kan læse med her i denne artikel og finde et par gode råd til, hvad du kan lave på flyveturen, uanset om den er kort eller lang.

Lyt til noget

En af de ting som du kan lave på flyveturen, er at lytte til noget. Du kan blandt andet vælge at lytte til musik – ofte er dette meget rart at falde i søvn til, eller hvis du ønsker at overdøve flyets støj. Du kan også vælge at lytte til podcasts, som du har hentet ned til din telefon. En tredje mulighed er, at du kan lytte til lydbøger. Fordelen ved lydbøger er, at du her har mange timers underholdning. Både når det kommer til musik og podcasts, er der tale om kortvarig underholdning, da det kan blive kedeligt at lytte til musik, og podcastafsnit varer som regel ikke mere end 40 minutter. Du kan finde et stort udvalg af gode lydbøger på https://politikenbooks.dk/lydboger/. Her kan du finde alt fra drama til gyser.

Benyt dig af flyets muligheder

Hvis du skal ud på en længere flyvetur, vil du opleve, at der som regel er indbygget skærme i sædet foran dig. På disse skærme er det muligt at se film, spille spil, lytte til musik og meget andet. Det er en god ide at benytte dig af disse skærme, hvis du gerne vil have turen til at gå hurtig. Hvis ikke du har nogle høretelefoner selv, kan du altid bede personalet om et par.