grøn te

Grøn te skulle være så sundt

Grøn te skulle være så sundt

Grøn te skulle ifølge min veninde være sundt for næsten alt, lige fra vægttab over synet til de små mængder gigt, som er begyndt at plage, nu hvor man er kommet lidt op i årene.

Smagen holder bare

Hvad det er godt for, ved jeg ikke – jeg ved bare, at det for mig er en forfriskende kop både morgen, middag og aften, og det er blevet min trofaste ven, efter jeg var på et spaophold sidste år, hvor vi fik det både som drik til maden og som en del af menuen, hvor der var kød, fisk og grønt, som var lavet med te-infusioner.

Jeg har siden ledt efter den te, som jeg fik dernede, men uden held, og først da min veninde kom med en hjemmeside, https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/, jeg ikke kendte, fandt jeg lige den, som jeg gerne ville have.

Jeg kiggede på hjemmesiden den første aften og var meget overvældet over deres enorme udvalg. De havde mange tesorter, som jeg ikke kendte, og det var en helt ny verden, jeg skulle til at lære at kende.

Mere vil have mere

Som udgangspunkt så er jeg loren ved at handle på nettet, så jeg startede med kun at købe en lille portion hjem. Men siden er det blevet en fast leverance, for det var lige den, jeg skulle have, og til en pris, som er langt mindre end det, som jeg troede, den ville koste. Leveringerne er hurtige, og kvaliteten på det, som de sælger, er udsøgt, så der er ingen grund til at lave om på, hvem som leverer din te, hvis du handler med dem.

Jeg har ikke kun købt te, men også remedier til at brygge te hos dem, og det har virkelig været en positiv oplevelse hver eneste gang, jeg har handlet med dem. De har hver eneste gang været venlige og hjælpsomme i kundeservice, når jeg har skulle bruge dem.