festina

Fra at vise tid til at være et smykke

Fra at vise tid til at være et smykke

Da jeg var en stor knægt, var et ur noget, som du gik med, for så vidste du altid, hvad klokken var. I dag er ure lige så meget et smykke, og et af de firmaer, som har grebet det, er Festina. Jeg har derfor været på jagt efter et Festina-ur til min kone. Et ur, som på én gang er både smukt og funktionelt, for det vil lige være hende.

Der behøver ikke at være en anledning

Som mand ved jeg, at der ikke behøver at være en anledning for at give din kone eller kæreste en gave. Anledningen er, at hun findes, og at hun stadig er ved din side. Derfor må og skal du huske at give hende gaver indimellem.

Jeg kan rigtig godt lide at glæde hende, og bare det at se smilet på hendes mund og i hendes øjne gør, at jeg har lyst til at give hende endnu mere. Det er altid muligt at give blomster, men der skal noget andet og mere til indimellem.

Jeg var kommet ind på en rigtig god hjemmeside, og det var her, jeg fandt det Festina-ur, jeg vidste, jeg gerne ville give hende. Hun har allerede et sølvfarvet, så det skulle være guldfarvet og ligne et smykke. Så havde hun også noget at skifte mellem.

Gode priser og god levering

Prisen var helt fantastisk. Det var næsten pinligt ikke at give min kone mere, men hun behøver ikke at vide, at jeg nærmest har fået det til udsalgspris. For mig er det bare en mulighed for snart igen at kunne købe en gave til hende.

Det sagt, så faldt uret i rigtig god jord. Hun er helt vild med det, bruger det hver eneste dag, og det er de andre smykker, der skal passe til uret nu – det er ikke omvendt som tidligere.