blikkenslager

Et par nye rør

Et par nye rør

Nogle gange skal der ikke mere til end det. Men det vidste jeg ikke, da jeg skulle bruge en blikkenslager. Jeg vidste bare, at der skulle ske et eller andet med det hele, og det område er ikke der, hvor jeg er ekspert på nogen måde. Så jeg ledte efter en, der kunne komme og kigge, og jeg regnede med, det ville blive en dyr omgang. Jeg tænkte i helt nye rør over det hele eller et nyt anlæg. Men det var bare et par rør, der ikke kunne mere. Resten var faktisk helt fint. Det var den bedste overraskelse for mig – og for min pengepung.

Hurtigt udført og godt arbejde

Det tog ingen tid. De lukkede for vandet og arbejdede et par timer. Det var det. Sådan er det, når man vælger den bedste blikkenslager i københavn. Jeg kan kun anbefale dem til alle, der har brug for godt arbejde til en god pris. Og uden at føle mig nydt. De kunne have bildt mig hvad som helst ind, hvis de ville, og de kunne have tjent en formue på mig. Men her var der bare service og god behandling.

Og nu er der et godt vandtryk over det hele, og det kan mærkes alle steder. Det hjælper rigtig meget i hverdagen, så det kan svare sig at få den slags lavet. Jeg er i hvert fald blevet klogere på den slags, og jeg ved, hvem jeg skal ringe til, hvis jeg igen får brug for hjælp til den slags arbejde. Det kommer nok til at ske før eller siden, for intet holder jo evigt.

De ryddede også op

Der var faktisk ikke det, de ikke sørgede for. Det gjorde mig endnu mere glad, at jeg ikke kunne se, de havde været på besøg. Jeg havde regnet med et værre svineri, men intet der heller. Bare fantastisk på alle måder.