KREA

En gynge til inde og ude

En gynge til inde og ude

Da jeg var barn, da havde vi et gyngestativ i haven. Gammeldags og med to slidte bildæk, der var hængt op med reb og kæder. Men det var lykken, og jeg elskede at gynge fra jeg var helt lille, og der var en, der skulle skubbe mig, til jeg blev større og kunne klare det hele selv. En glæde, jeg gerne ville give videre til mine børn.

En mere sikker gynge

Den slags gynger er til gengæld ikke så sikre, at det gør noget. Jeg kan huske, at rebene og kæderne ind imellem blev slidt over, og så faldt man i den retning, man gyngede. Jeg fik nogle gevaldige knubs ind imellem, og lige den del skal mine børn slippe for. Derfor skulle det ikke være gamle dæk, der skulle bruges hos mig, men en god og stabil gynge, der er sikker for selv de mindste.

Jeg havde derfor besluttet mig til en sansegynge fra KREA, som ikke kun er sikker at bruge for alle størrelser, men også nemt kan justeres til at passe, og som kan bruges både inde og ude. Jeg har altid ment, at det er et mærke, der bare kan det der med børn, og her var ingen undtagelse.

Billigere online

Der er heller ingen grund til at betale for meget, for det er muligt at finde kvaliteten på nettet, bare meget billigere end i forretningerne. Med lynhurtig levering og gode priser, så er der ingen grund til ikke at handle hos https://farmorsoutlet.dk/maerker/krea. Her har jeg fundet rigtig mange gode ting ikke kun til mine egne børn, men også til andres til jul og fødselsdage.

Man bliver i øvrigt ret populær hos børnene, når man kommer med store og flotte gaver, og de har ingen anelse om, at det ikke har kostet så meget, som de tror.