blikkenslager

Det skulle gå stærkt

Det skulle gå stærkt

Selvfølgelig skulle det ske op til en weekend, at vandrøret røg i vores galleri, så det skulle gå stærkt med at finde en blikkenslager, som kunne komme og i første omgang foretage en nødløsning og så komme tilbage og reparere det, så det igen kunne fungere optimalt. Vi ringede rundt til nogle forskellige, men der var et firma, som virkelig havde en udsøgt service, og det blev dem, som vi fik til at komme ud og sikre, vi kunne holde weekend med god samvittighed og ikke have vand, som fossede ud i underetagen.

Hurtigt styr på det hele

Vi var meget imponerede over, hvor hurtigt de kom og fik styr på det mest nødvendige og fik stoppet vandet, så vi kunne kigge på det i den kommende uge. Vi fik hurtigt et tilbud fra http://www.oeens-blikkenslager.dk/ på, hvad det skulle koste os, og det var så godt, at vi tog imod det uden at snakke med andre blikkenslagermestre, og det fortrød vi på ingen måde, for der var ingen tvivl om, at vi var i trygge hænder.

Vi fik af kundeservice den bedste service, som vi har fået noget sted, og de blikkenslagere, som kom for at sikre, vi igen kunne bruge køkken og bad i underetagen.

Og effektivt

Det gik forbavsende stærkt med at få styr på det hele, og det var en rigtig god oplevelse at se, hvor gode de var til at få os beroliget og til at arbejde på en måde, som gjorde, vi kunne mærke mindst muligt, de var der.

Kvaliteten på arbejdet var helt i top, og der var intet, som vi kunne udsætte på hverken den service eller arbejdet, og der er så mange gode ting at fortælle om den forfærdelige situation med den oversvømmede kælder og det mareridt, som det ville være endt som, hvis der ikke var så dygtige blikkenslagere kun en opringning væk.