Lydbøger

Det er nemt og bekvemt

Det er nemt og bekvemt

Jeg elsker litteratur. Jeg har altid siddet med næsen i en bog, og jeg har taget alle de nye tiltag med e-bøger og lydbøger til mig næsten ligeså hurtigt, som de landede på markedet. Lydbøger er det, som jeg sidst har kastet mig over. Det var noget, som jeg inkluderede i mit litteratursortiment.

En forundersøgelse af markedet

Jeg undersøgte markedet meget grundigt, og jeg snakkede med kundeservice fra fem forskellige steder, før jeg tog mit valg med https://politikenbooks.dk/, og det har bestemt ikke fortrudt. Jeg valgte det abonnement, som jeg mente var bedst, og da jeg så deres enorme udvalg i alle genrer, fra krimier, som jeg elsker, til de historiske romaner, som jeg også er vild med, så var jeg solgt, og deres kundeservice var så professionel, at jeg måtte vælge dem.

Jeg bruger mine lydbøger, når jeg slapper af i haven. Når jeg sidder på terrassen og lader tankerne flyve med bøgerne ud på fantasiens vinger, så er min verden helt perfekt, det er der, hvor jeg mange føler, jeg hører hjemme.

Et godt valg

Jeg har aldrig fortrudt det, og jeg får det hele til en pris, som er langt under det, som jeg troede det ville koste med så meget service og så stort et sortiment. Det føles nogle gange som om, jeg har et mindre bibliotek lige ved hånden, og hvilken læsehest kan ikke lide det.

Jeg har anbefalet dette abonnement til alle mine veninder, og der er også flere, som er hoppet med på bølgen. Så da vi for et par uger siden skulle på tur med bogklubben, så var der mange af os, som sad med hovedtelefoner på, da vi kørte afsted mod København og en forelæsning om litteraturens udvikling. Det er sjovt, som de nye tiltag vinder indpas, men det er også rart, for så kan vi fortsætte med at nyde livet i alle aldre.