tyverisikring

Desværre nødvendigt

Desværre nødvendigt

Så blev det nødvendigt med noget yderligere tyverisikring på vores værksted, men vi er heldige, for da vi skiftede låsene i sommerhuset, brugte vi et firma, som vi fandt online, og de leverede hurtigt og til en god pris. Det samme gjorde de denne gang, og som altid havde de et stort udvalg og en meget professionel kundeservice.

Til private og erhvervsdrivende

De har låse og sikkerhed til alle og til alle slags bygninger. Det er det største udvalg, jeg har set hos en låsesmed, og det er ret imponerende. De kommer desuden gerne med deres bud på den bedste løsning, så jeg takkede ja til en gennemgang, så jeg kunne være sikker på, at firmaet fik alt det, der var brug for.

Den gennemgang, der var af sommerhuset, var i hvert fald mere end passende, og de leverede helt det samme i dette tilfælde. De vidste hurtigt, hvilke låse der ville være bedst til os, og det var samtidig noget, de fik monteret på rekordtid og til en god pris. Meget imponerende og dygtige medarbejdere, der virkelig ved, hvad de laver, og hvad der passer til forskellige døre og vinduer.

Kan kun anbefale dem

Der er ingen andre, jeg vil anbefale, når det kommer til tyverisikring Odense, end dette firma. De har begge gange, jeg har haft brug for dem, vist deres kunnen, og de har givet mig de bedste løsninger, jeg kunne tænke mig. Der er ingen forskel på den gode behandling, de giver dig som kunde, om du er privat eller erhvervsdrivende, og jeg ved det, for jeg har brugt dem med begge kasketter på.

At de så oveni har imponerende priser for det, de leverer, skal man ikke klage over. Gode låse koster, men her koster de bare mindre, uden der er gået på kompromis med kvaliteten.