Låsesmed

Bip dig ind

Bip dig ind

De fleste hos os arbejder på almindelige tidspunkter, men der er et par stykker, der arbejder aften, og nogle gange andre, der arbejder over, hvis der er brug for det. Seje medarbejdere, og det skal derfor være både nemt og sikkert for dem at komme og gå på alle tidspunkter. Det er det mindste, jeg kan gøre for dem, og jeg vil derfor have et system med adgangskort, der sikrer dørene bedre end bare en nøgle. Desuden kan kortene bruges til alle vores maskiner også, så de kan blive en fornuftig del af arbejdet også.

Et større system

Jeg fandt hurtigt en låsesmed, der rent faktisk kunne levere et sådan system. Jeg var i tvivl, om det var for meget filmens verden endnu, men nej, den slags findes, og den slags kan leveres uden problemer. Vi kan endda lave vores egne kort, så vi hele tiden har styr på, hvem der har adgang. Det er rigtig smart. De er desuden med billeder. Jeg får en helt barnlig glæde bare ved tanken om, hvor smart det system er.

Jeg har haft dem ude at kigge først, og så snakkede vi om løsninger, samt hvad der er smartest hos os. Da det var på plads, så fik vi en ny aftale, hvor de kom og satte det hele op. Det kunne ikke være lettere, og det tog et par timer den ene dag og en fuld arbejdsdag den anden, så havde vi et nyt system, der bare virkede.

Medarbejderne er også glade for det nye system. Det er nemt for dem at bruge, og de kan låse deres ting inde med deres adgangskort også. Det er lettere at gå rundt med end nøgler, så deres hverdag er virkelig blevet lettere. Og jeg synes det virker mere pro med den slags udstyr – vi er jo en moderne virksomhed.