foto på lærred

Billeder som at være der selv

Billeder som at være der selv

Vores drømmerejse gik til Japan, og som så mange andre har vi taget fantastiske billeder af Fujiyama, for det er bare et mageløst smukt bjerg, og det er med fuld forståelse, det har fået den betydning i Japan, som det har. Når det er sagt, så er der nogle af de billeder, vi gerne vil have op. I hvert fald bare et enkelt af det smukke bjerg, der kan minde os om den tur, vi havde sammen.

Det fortjener så meget mere end en ramme

Det er smukt som intet andet, og jeg synes ikke, det bare skal have en ramme, for jeg vil gerne fremhæve det som noget helt særligt. Jeg vidste bare ikke lige hvordan, indtil jeg fandt ud af, at der er rigtig spændende muligheder med billeder. Min favorit var det, at dt billede kan live sat på et lærred. Det bliver trykt på lærred og så spændt på en træramme, så det får liv og dybde.

Det var det, jeg skulle have gjort, og hos https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred kan du bruge dine egen billeder. Ja de går faktisk så langt, at du kan returnere resultatet, hvis du ikke er tilfreds, selvom det er dit eget billede, der er brugt.

Ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet

Jeg havde ikke troet, jeg ville få den kvalitet til den pris. Det var virkelig overraskende, så perfekt billedet var til de penge. Det er virkelig smukt, og jeg skal tage mig selv i ikke at lade mine fingre glide over det hele tiden. Nu hænger det over spisebordet, så jeg kan kigge på det både morgen og aften.

Det gør virkelig noget ved et billede. Det er faktisk svært at beskrive det, men jeg kunne godt forestille mig, at jeg på sigt vil have andre gode minder foreviget på lige præcis denne måde.