Suztain

Bæredygtige produkter til husholdning og personlig pleje

Bæredygtige produkter til husholdning og personlig pleje

Hos ML Model finder du et stort udvalg af produkter fra den danske forhandler Suztain. Suztain står bag et væld af bæredygtige produkter, hvor målet er at skabe produkter, der er skånsomme for miljøet. Nogle af produkterne er pakket i en miljøvenlig og let nedbrydelig emballage. Der er efterhånden kommet stort fokus på plastaffald i miljøet, bl.a. fordi det tager lang tid at nedbryde plastaffald i naturen. Som følge af denne nedbrydningsprocess bliver der udskilt skadelige stoffer, som påvirker miljøet.

Suztain vil med det store udvalg af miljøvenlige produkter bidrage til, at flere danskere får øjnene op for, hvor hvor lidt det egentlig kræver at tage ansvar for vores natur, og hvor nemt det er at foretage små ændringer i hverdagens rutiner.

I forhold til personlig pleje kan du med blot få ændringer i din dagligdag være med til at mindske mængden af skadelige stoffer, som f.eks. bliver skyllet ud i afløbet. Du kan bl.a. udskifte din shampoo med et miljøvenligt alternativ i form af en økologisk shampoo af naturlige ingredienser, der er 100 % nedbrydelige og dermed ikke er med til at skade miljøet. Derudover er shampoo og balsam af mærket Dr. Organic helt fri for parabener og silikone.

Endnu et produkt, som du nemt kan skifte ud i din dagligdag til fordel for et alternativ, der rent miljømæssigt er bedre, er vaskemiddel. Prøv det 100 % naturligt fremstillede vaskemiddel af mærket Planet Pure. Vaskemidlet er hudvenligt og fremstillet af naturlige råvarer. Det er således ikke kun miljøet, der bliver skånet, men din krop og hud vil heller ikke blive irriteret eller påvirket negativt af dette vaskemiddel.

Endnu et produkt til husholdningen, der ligeledes er fremstillet af naturlige og nedbrydelige materialer, er den økologiske pletfjerner, der også er af mærket Planet Pure. Den naturligt fremstillede pletfjerner har en mild appelsinduft, og der ligger ingen kemiske processer bag fremstillingen. Pletfjerneren virker på de fleste tekstiler, og den kan bruges til at fjerne pletter fra mad, drikkevarer, skidt og snavs.

Læs mere om udvalget af miljøvenlige produkter på https://mlmodel.dk/suztain/suztain-sortiment.